Myllypuron metroasemalla on käytössä vain toinen raide kesän ajan, ja metron vuoroväli on 10 minuuttia välillä Mellunmäki–Ruoholahti ja Vuosaari–Ruoholahti. Itäkeskuksen ja Ruoholahden välillä metro kulkee viiden minuutin välein.
Ruoholahden suuntaan menevä raide Myllypurossa suljetaan metroliikenteeltä maanantaina  15.6. Metro liikennöi vastakkaiseen suuntaan menevällä raiteella 15.6.–13.7. Metrojunat käyttävät siis molempiin ajosuuntiin samaa raidetta. Raide suljetaan laituritasolla tehtävän laatoitustyön vuoksi.
Heinäkuun puolivälissä laatoitustyöt jatkuvat laiturin vastakkaisella puolella. Tuolloin Mellunmäen suuntaan menevä raide suljetaan, ja metro liikennöi vain Ruoholahden suuntaan menevällä raiteella heinäkuun puolivälistä lähtien noin kuukauden ajan. Laatoitustyö valmistuu elokuussa.
Uusi sisäänkäynti valmistuu kesällä
Kesällä avataan uusi sisäänkäynti Myllypuron aseman pohjoispäähän, Jauhokujan sillan yhteyteen. Rakennustöiden valmistuttua Jauhokujalta pääsee laituritasolle kahdella uudella hissillä ja kiinteitä portaita pitkin.
Pohjoisen sisäänkäynnin valmistuttua työt siirtyvät Myllyaukion puolelle, jossa peruskorjataan lippuhalli. Myllyaukion sisäänkäynti on suljettuna lippuhallin peruskorjauksen ajan. Laituritasolle on tuolloin kulkuyhteys Jauhokujan sillan sisäänkäynnistä sekä Myllypurontieltä työnaikaisten portaiden kautta. Esteetön kulkuyhteys on Jauhokujan sillan sisäänkäynnillä. Lippuhallin peruskorjaus valmistuu keväällä 2016.
Laiturialueen laatoitustyöt, pohjoisen sisäänkäynnin uusiminen ja eteläisen sisäänkäynnin peruskorjaus ovat osa Myllypuron aseman peruskorjausurakkaa. Peruskorjaus valmistuu kesällä 2016.  
Myllypuron asema pysyy avoinna koko peruskorjauksen ajan.


Lue uutinen HKL:n sivuilta...