HKL:n Taidelinja on mukana Helsinki-päivän tapahtumissa perjantaina 12.6. Hyppää Helsinki-päivän Spåraan ja kuuntele katusoittobändiä metrossa!
Spåra kiertää Helsinki-päivän tapahtumia
Haluatko uppoutua matkaasi runojen, kitaramusiikin ja äänten kuljettamana ja kokea pienen seikkailun arjessa? Hyppää Helsinki-päivän Spåraan ja anna raiteiden viedä ja taiteilijoiden kuljettaa. Matkaoppaina toimivat taiteilijat Talvikki Eerola ja Antero Kemppi sekä kaupungin ja arjen ilmiöt. Opastus elää hetkessä ja sitä voi seurata joko parin pysäkin verran tai koko reitin ajan.
Helsinki-päivän Spåra lähtee Kauppatorilta kello 17, 18 ja 19 ja kulkee reittiä Kauppatori – Snellmaninkatu – Hakaniemi – Karhupuisto – Helsinginkatu – Runeberginkatu – Fredrikinkatu – Simonkatu – Rautatieasema – Simonkatu – Kauppatori. Spåra pysähtyy jokaisella pysäkillä reitin varrella.
Reitin pituus on noin 40 minuuttia, ja Spåra kulkee sen kolme kertaa. Reitti kiertää keskustan Helsinki-päivän tapahtumia.
Ratikan tunnistaa sen hopeanhohtoisesta pinnasta. Helsinki-päivän Spåra on matkustajille maksuton ja kyydissä voi olla haluamansa matkan verran.

Hermanni Turkki tekee metrokiertueen
Helsinki-päivänä HKL:n Taidelinjalla seikkailee myös katusoittobändi Hermanni Turkki, joka tekee metrokiertueen Kontulasta Kamppiin. Helsingin parhaaksi katusoittobändiksi tituleerattu orkesteri soittaa asemilla ja metromatkoilla kello 16–19.30. Lähde mukaan kokonaiselle musiikkimatkalle tai pistäydy yksittäisellä asemakeikalla! Tarkka aikataulu ja soittopaikat ovat nähtävissä Taidelinjan nettisivuilla www.taidelinja.fi/fi/Tapahtumat.


Lue uutinen HKL:n sivuilta...