• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Pyörällä ketterästi pysäkille – Osallistu pyöräpysäköinnin kehittämiseen

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Puotila1_web_crop.jpg
Pyöräilykausi on kesällä kuumimmillaan ja pyöräparkit sen myötä runsaassa käytössä. HKL on kiinnostunut kehittämään asemien ja pysäkkien läheisyydessä olevia pyöräpysäköintipaikkoja entistä paremmin käyttäjiään palveleviksi. Miten lisäisit pyöräpysäköintien houkuttelevuutta? Onko pyöräpysäköintiparkeissa riittävä määrä telineitä tai kaipaisitko jonnekin pyöräparkkiin myös pyöräpumppuja? Muun muassa näihin kysymyksiin pääset vastaamaan kyselyssä.
Sweco Ympäristö Oy:n laatiman sähköisen kyselyn avulla kerätään tietoa pyöräilijöiden tarpeista ja näkemyksistä pyöräpysäköinnin kehittämiseksi. Osallistumalla voit vaikuttaa tulevaisuuden pyöräpysäköintimahdollisuuksiin raideliikenteen asemilla ja pysäkeillä Helsingissä. Kyselyyn voit vastata 14.8.2015 asti ja se vie aikaa noin 5 minuuttia. Kyselyn tulokset käsitellään anonyymisti, eikä yksittäisen vastaajan tietoja voi tunnistaa.
Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kolme HKL:n tuotepalkintoa. Voittaneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
Kerro näkemyksesi ja vaikuta!
http://query.eharava.fi/1292
 


Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Takaisin
Ylös