• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Kampin metroaseman liukuportaiden toimintavarmuutta parannetaan peruskorjauksella

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
kamppi_web.jpg
Kampin metroaseman kauppakeskuksen päädyn liukuportaiden toimintavarmuutta parannetaan koneiston peruskorjauksella kesän ja syksyn aikana. Kolmen liukuportaan ryhmän reunimmaiset liukuportaat ovat vuorotellen poissa käytöstä kuuden viikon ajan. Peruskorjauksen aikana kaksi porrasta palvelee metroasemalla liikkuvia.
Ensimmäiseksi koneisto uusitaan laituritasolta katsottuna vasemmanpuolimmaiseen liukuportaaseen. Liukuporras on poissa käytöstä 20. heinäkuuta alkaen elokuun loppuun saakka. Syyskuun puolivälissä työ jatkuu oikeanpuolimmaisessa liukuportaassa. Porras on tuolloin poissa käytöstä lokakuun loppupuolelle saakka. Keskimmäiseen liukuportaaseen on vaihdettu uusi koneisto viime keväänä.  
Liukuportaiden koneistojen uusiminen on ennakoivaa peruskorjaamista, jolla varmistetaan portaiden häiriötön toiminta. Kampin aseman liukuportaat ovat yksi pääkaupunkiseudun vilkkaimmin liikennöidyistä paikoista, ja portaissa liikkuu päivittäin useita tuhansia matkustajia. Liukuportaiden vikoja ennaltaehkäistään muun muassa säännöllisen huolto-ohjelman mukaisilla huolloilla sekä peruskorjaamalla kriittisimmät komponentit ennakoivasti.


Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Takaisin
Ylös