• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Metroliikenteelle uusi toiminnanohjausjärjestelmä

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
intraan-kuva.jpg
Helsingin kaupungin liikennelaitos -liikelaitos ja Vianova Systems Finland Oy ovat solmineet sopimuksen metroliikenteen toiminnanohjausjärjestelmän toimittamisesta ja puitesopimusjärjestelystä seuraaville vuosille.
HKL:n johtokunta päätti aiemmin kokouksessaan valita Vianovan tarjouksen tarjouskilpailun voittajaksi kokonaistaloudellisesti edullisimpana. Osapuolet allekirjoittivat sopimuksen 25.8. HKL:n pääkonttorilla. Toimituksen hinta on 1,45 miljoonaa euroa ja toimituksen kokonaisaikataulu on puolitoista vuotta.
”HKL uusii vanhat, elinkaarensa päässä olevat järjestelmät uudella ja modernilla ratkaisulla. Odotukset uudelle toiminnanohjausjärjestelmälle ovat korkealla. Lisähaastetta toimitukselle tuo Länsimetron käyttöönotto, joka rytmittää järjestelmän ensimmäistä osatoimitusta”, kertoo toimitusjohtaja Ville Lehmuskoski HKL:stä.
”Uusi järjestelmä luo erinomaiset pohjan metroliikenteen laajenemiselle. Järjestelmä mahdollistaa tulevaisuudessa myös toimivan yhteistyön liikenteen turvallisuusvirasto Trafin kanssa”, sanoo projektipäällikkö Perttu Juhas HKL:stä.
“Sopimus on merkittävä Vianovalle ja se vahvistaa omaisuudenhallinnan liiketoimintaamme. Erityisellä ilolla pistimme merkille, että HKL:n päätöksenteossa laatu oli ratkaiseva tekijä ja hinta vasta toisella sijalla”, toteaa puolestaan Vianovan toimitusjohtaja Heikki Halttula.


Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Takaisin
Ylös