• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Suomenlinnan lautasta Taidelautta 30.9.–4.10.

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Suomenlinna_web.jpg
Lokakuun ensimmäisellä viikolla Suomenlinnaan kuljettaa Taidelautta, kun Taideyliopiston opiskelijat tuovat taidetta merille. Ohjelmassa on muun muassa musiikkia, klovneriaa, teatteriesityksiä ja kuvataidetta. Taidelautta on osa HKL:n 70-vuotisjuhlavuoden Taidelinja-ohjelmaa.
Kaikille avoimia esityksiä nähdään Kauppatorilta Suomenlinnaan liikennöivillä lautoilla ja niiden lähtöpaikalla satamassa 30.9.–4.10.Esityksissä nähdään muun muassa, kun lauttavahdit, eli klovnit Ilona ja Virpi, pitävät huolta matkustajista, tilateos M/S Suokki tutkii tilan olemusta, ja Kuvataideakatemian opiskelija Pilvi Hyväri maalaa lauttarannassa merta, jonka jälkeen kauppatorin paviljonki täyttyy performanssien aikana syntyvistä maalauksista. Taidelautan koko ohjelma löytyy osoitteesta www.uniarts.fi/taidelautta.
Suomenlinnan lauttaliikenne aloitettiin vuonna 1952. Lautasta on sittemmin tullut erityisen rakastettu osa kaupunkiliikennettä.


Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Takaisin
Ylös