• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Joulu ja vuodenvaihde tuovat muutoksia joukkoliikenteeseen

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
joulukortti_web.jpg
Joulun aika ja vuodenvaihde tuovat muutoksia metron, raitiovaunujen ja Suomenlinnan lautan kulkuun.
Jouluaattona 24.12. metrolla ja raitiovaunuilla on lauantaiaikataulut, ja liikenne päättyy noin klo 16. Suomenlinnan lautta ajaa lauantaiaikataulujen mukaan koko päivän.
Joulupäivänä 25.12. liikenne käynnistyy noin klo 11. Ratikat ja metro ajavat sunnuntaiaikataulujen mukaan. Suomenlinnan lautta liikennöi sunnuntaiaikataulun mukaan koko päivän.

Katso jouluaaton viimeiset lähdöt ja joulupäivän aikataulut:
Raitiolinjat
Metro
Tapaninpäivänä 26.12. on sunnuntailiikenne. 
Uudenvuodenaattona 31.12. ajetaan perjantain aikataulujen mukaan. Uudenvuodenyönä on lisälähtöjä metroliikenteessä.

Metro liikennöi uudenvuodenaattona kaksi tuntia normaalia pidempään. Mellunmäen ja Vuosaaren haaroilla ajetaan 10 minuutin välein liikenteen loppuun asti, jolloin vuoroväli Ruoholahden ja Itäkeskuksen välillä on 5 minuuttia. Metron liityntälinjat 85B ja 86B liikennöivät Herttoniemen metroasemalta Laajasalon suuntaan kaksi tuntia normaalia pidempään. Muut metron liityntälinjat lopettavat liikennöinnin normaaliin aikaan.
Metroliikenteen viimeiset lähdöt uudenvuodenaattona
Uudenvuodenpäivänä 1.1. ajetaan sunnuntain aikataulujen mukaan.
Loppiaisaattona 5.1. ajetaan perjantain aikataulujen mukaan, ja loppiaispäivänä 6.1. ajetaan sunnuntain aikataulujen mukaan.


Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Joulusta on jo aikaa, joten vähän myöhäinen kysymys, mutta onko HSL-alue ainoa, jossa on joukkoliikennetarjontaa joulupäivänä. Pikaisella vilkaisulla ainakaan Turussa ja Tampereella ei ajeta eikä mieleen tullut heti muitakaan kaupunkeja, joissa joulupäivänä liikennöitäisiin.
 
Takaisin
Ylös