• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Rakennustyöt kaupunkipyöräasemia varten alkavat

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Rakennustyöt Helsinkiin vapun jälkeen tulevia kaupunkipyöräasemia varten alkavat tällä viikolla. Rakennustöitä tullaan tekemään kantakaupungin alueelle tulevien kaupunkipyöräasemien ympäristössä. Ensimmäinen kohde on asema numero 33, Eläinmuseo.
Helsingin kaupunkipyöräpalvelu otetaan käyttöön 2. toukokuuta. Aluksi käytössä on 50 pyöräasemaa ja 500 kaupunkipyörää. Osaan asemista asennetaan info- ja mainoslaitteet, joita varten sähkövetoja aletaan nyt tehdä. Tämän jälkeen alkavat info- ja mainoslaitteiden pystytykset sekä pyöräasemien asennukset ja pintojen viimeistelytyöt. Rakennustyöt valmistuvat kaupunkipyöräpalvelun käyttöönottoon mennessä. Töiden vaikutukset liikenteeseen on pyritty kohdekohtaisesti minimoimaan.
Rakennustyöt suoritetaan CityBike Finland Oy:n toimeksiannosta. CityBike Finland on kaupunkipyöräpalvelun toimittajakonsortio Moventia & Smooven perustama Suomessa toimiva yhtiö. Osa kaupunkipyöräpalvelusta rahoitetaan mainostuloilla. Tästä vastaa Clear Channel Suomi Oy Moventia & Smooven alihankkijana.
Vuonna 2017 kaupunkipyöräpalvelu kasvaa 1500 pyörän 150 aseman laajuiseksi ulottuen Munkkiniemeen, Pasilaan ja Kumpulaan asti. Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL vastaa kaupunkipyöräpalvelun hankinnasta. Lisätietoa palvelusta löytyy osoitteesta www.hsl.fi/kaupunkipyörät. Rekisteröinti avautuu huhtikuun puolivälissä.


Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Takaisin
Ylös