• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HSL: Kesän aikataulut on julkaistu

On noille vuoroille aiemminkin liikennettä järjestetty. Eiköhän nytkin. Femma näkyy olevan ainoa linja, jolle ei ole aikatauluun merkitty hallilähtöjä. Ehkä selkeyden nimissä, kun linja palvelee satunnaisia matkustajia. Hallilähdöt sieltä kuitenkin on, ja niillä ehtii Tallinnan laivalta keskustaan. Hallireitti on KTR–YT–LP–TH eli Lasipalatsille pääsee, muttei asemalle.

Tietysti toivoisi, että ainakin pysäkillä on noista lähdöistä sitten asianmukainen tieto. Irtoaikatauluja tuskin laivamatkustaja näkeekään, joten mitään varsinaista, todellista ongelmaa ei taida syntyä. Tulevat laivasta, tallustavat ratikkaan (ja eivät huomaa sitä taitavasti piilotettua lippuautomaattia matkan varrella).

Tuohan on vielä sekavampaa ulkopaikkakuntalaisen kannalta, sillä mistä hän voi tietää että noilla Katajanokan terminaalilta johonkin kulkevilla vuoroilla saa matkustaa? Eihän HSL-alueellakaan saa (jostain syystä) matkustaa muussa varikoille kulkevassa joukkoliikenteessä kuin juuri raitiovaunuissa.

Siinä automaatissa ei muuten voi maksaa seteleillä.
 
Takaisin
Ylös