• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Herttoniemen metroasemalla kohdataan ja kahvitellaan

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
taukotila-valmistautuu-avajaisiin-helfi.jpg
Herttoniemen metroasemalla avautuu lauantaina 11.6. klo 10 kaupunkilaisten kohtaamispaikka Taukotila. Taukotila on asukkaiden, paikallisten yrittäjien sekä HKL:n kokeiluhanke, jossa aseman aukio ja kuljettajien vanha taukotila muuntuvat kaupunkilaisten kohtaamispaikaksi kahviloineen ja tapahtumineen.
HKL:lle Taukotila on pilottikokeilu, ja palvelumuotoilua parhaimmillaan. Siinä toteutuvat HKL:n tavoitteet asema-alueiden elävöittämisestä, asukasyhteistyön lisäämisestä ja hukkatilojen hyötykäytöstä.
”Hanke ilmentää hienosti HKL:n arvoja, asiakaslähtöisyyttä ja yhteisöllisyyttä”, iloitsee HKL:n toiminnanohjausyksikön johtaja Karoliina Rajakallio. 
”Kahvila parantaa asiakkaiden palvelutasoa asemalla, ja kun alueelle tulee ihmisiä viettämään vapaa-aikaa, myös alueen siisteys ja turvallisuuden tunne paranevat”, Rajakallio jatkaa.
Hanke käynnistyi, kun Osuuskunta Hertsikan Pumppu otti HKL:ään yhteyttä ja kysyi mahdollisuutta kesäkahvilan pystyttämiseen asema-aukiolle. Tapaamisessa HKL esitteli osittain tyhjillään ollutta bussinkuljettajien entistä taukotilaa. Tila innosti ja inspiroi pumppulaisia, ja niin sai alkunsa Taukotila.  
Taukotila on Herttoniemen asema-aukiolla alkusyksyyn asti.



Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Takaisin
Ylös