• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Ratakuorma-auto törmäsi pysäköityyn koeajojunaan Koivusaaren asemalla

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Länsimetron työmaalle työmaatarvikkeita tuonut ratakuorma-auto (kiskoilla ajava kuorma-auto) törmäsi torstaina aamuyöllä noin klo 00.30 Koivusaaren aseman pohjoisraiteella pysäköitynä olleeseen metrojunaan.

Onnettomuudessa ei aiheutunut henkilövahinkoja. Rata-auto ja pysäköitynä ollut M300-metrojuna vaurioituivat lievästi.

Metrojunilla tehdään alueella länsimetron käyttöönottoon liittyviä koeajoja, mutta tapahtuma-aikaan koeajot olivat päättyneet ja koeajoalue luovutettu työmaaksi. Koeajojen päätyttyä radalla kuljetetaan rakennustarvikkeita. Työmaan kuljetuksilla on yhteisesti sovitut pelisäännöt.  Onnettomuuden syy selvitetään.  

- HKL selvittää tapahtumaan johtaneita syitä yhdessä Länsimetro Oy:n kanssa. HKL hoitaa länsimetron työmaan tavarakuljetuksia, ja on ensiarvoisen tärkeää varmistaa turvallisuus työmaaolosuhteissa, sanoo HKL:n toimitusjohtaja Ville Lehmuskoski.

- Onnettomuus ei vaikuta länsimetron rakennustöihin. Työturvallisuus on tärkeä, joten onnettomuus on tutkittava tarkoin ja varmistettava, että vastaavaa ei pääse toistumaan, toteaa Länsimetro Oy:n toimitusjohtaja Matti Kokkinen.


Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Takaisin
Ylös