• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Pyöräkeskustoiminta alkaa jälleen

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
pyorakeskus_hel.jpg
HKL käynnistää vapun jälkeen jälleen pyöräkeskustoiminnan Narinkkatorilla. Pyöräkeskus on pyöräilevän kaupunkilaisen ystävä: keskuksen ydinajatus on tarjota kaupunkilaisille mahdollisuus omatoimiseen pyörän huoltamiseen neuvovan mekaanikon opastuksella ja pyöräkeskuksen työkaluilla.

Keskuksesta saa maksutta myös pyöräilykarttoja ja kaupunkipyöräneuvontaa. Lisäksi pyöräkeskus toimii pyöräilijöiden helppona tapaamispaikkana tai pyöräretkien lähtöpisteenä.

Tulevana kesänä pyöräkeskustoiminta laajenee edellisistä vuosista. HKL käynnistää Narinkkatorin lisäksi pyöräkeskustoiminnan Herttoniemen metroaseman kupeessa vanhassa bussinkuljettajien taukotilassa. Herttoniemen pyöräkeskus avautuu kesäkuun alussa.

Toimintaa kummassakin toimipaikassa tulee pyörittämään Velo&Oxygen-pyöräliike. Pyöräkeskus antaa pyörän kunnossapitoon liittyviä käytännön neuvoja ja lainaa ilmaiseksi työkaluja. Herttoniemen pyöräkeskuksessa pyörähuollon voi tehdä sisätiloissa, joten sadepäivänäkin riittää tekemistä. Tulevana kesänä voit myös jättää polkupyöräsi maksulliseen pikahuoltoon, mikäli et itse ehdi laittaa menopeliäsi kuntoon. Samoin yhteistyö Velo&Oxygenin kanssa mahdollistaa heidän pyöräkeskukselle tuomiensa sähköavusteisten pyörien koeajamisen.

Pyöräkeskuksella myös järjestöt ja yritykset voivat järjestää pyöräilyyn liittyviä voittoa tavoittelemattomia tapahtumia. Pyöräkeskus sopiikin mainiosti esimerkiksi fillariretkien lähtöpisteeksi sekä pyörien ja pyöräilytuotteiden esittelyyn.

Narinkkatorin pyöräkeskus avautuu 2.5. ja Herttoniemen pyöräkeskus kesäkuun alussa. Kummatkin pyöräkeskukset palvelevat maanantaista lauantaihin ja ovat auki kello 10-18 lokakuun loppuun asti.

Herttoniemen pyöräkeskuksen avautumisesta tiedotetaan lähempänä kesää. Työmatkapyöräilijöiden tarpeet pyritään huomioimaan Herttoniemen keskuksen aukioloajoissa avaamalla keskus arkisin ennen kello kymmentä.
Seuraa pyöräkeskusta Facebookissa ja Instagramissa ja vieraile myös osoitteessa www.pyorakeskus.info


Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Takaisin
Ylös