• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Ruusuratikka ilahduttaa äitienpäivänä

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
HSL:n matkalipuntarkastajat jakavat ruusuja äideille Ruusuratikassa sunnuntaina 14.5. Ruusuratikka lähtee Töölön hallin pysäkiltä tasatunnein kello 11:00, 12:00, 13:00 ja 14:00. Ratikka kiertää reittiä Töölön halli – Mannerheimintie keskustaan – Aleksanterinkatu – Kauppatori – Snellmaninkatu – Hakaniemi – Kallio – Urheilutalo – Ooppera – Runeberginkatu – Töölön halli.
Ruusuratikan tunnistaa linjakilvestä Ruusuratikka/Rosenvagen ja kyytiin pääsee kaikilta pysäkeiltä. Ratikka pysähtyy joksikin aikaa Kauppatorille, jossa matkalipuntarkastajat jakavat äideille ruusuja. Vaununa on Artic.
Ruusuratikassa matkustajia viihdyttää myös elävä musiikki. Helsinkiläisduo Kaikuluotain,  Marjut Salonen (laulu) ja Jorma Vartiainen (kitara), esiintyy kello 11 ja 12 lähdöillä. Duon ohjelmisto valitaan huolella; jokaisesta coverista pyritään tekemään mahdollisimman omanlainen sovitus. Sovitusten lisäksi Kaikuluotain tuottaa omaakin musiikkia. Kello 13 ja 14 lähdöillä on vuorossa trio Umba: Emilia Descargues (laulu ja melodika), Jarkko Nuutila (cajon) ja Antti Vuorela (kitara).


Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Takaisin
Ylös