Näytetään tulokset 1-5/5

Viestiketju: Kehäradan liikenteessä häiriöitä. K-junat ajavat pysähtymättä Tikkurila-Korso välillä. P- ja I-junat

 1. #1
  RSS
  RSS ei ole kirjautuneena
  Botti RSS avatar
  Liittynyt
  10.07.2008
  Viestejä
  8800

  oletus Kehäradan liikenteessä häiriöitä. K-junat ajavat pysähtymättä Tikkurila-Korso välillä. P- ja I-junat


 2. #2
  Tunnistettu jäsen Rattivaunu avatar
  Liittynyt
  24.06.2005
  Viestejä
  4844

  oletus Vs: Kehäradan liikenteessä häiriöitä. K-junat ajavat pysähtymättä Tikkurila-Korso välillä. P- ja I-j

  Katsomosta käsin on aina helppoa antaa neuvoja, miten pitäisi kentällä pelata. Mutta siitä huolimatta, minun mielestäni poikkeustilanteiden hallinta on tällaisissa Kehäradan vaihdevikakeisseissä vähän hakusessa. Kuvittelisi olevan olemassa jo valmiiksi suunniteltu toimintamalli, miten siirrytään (vaikka sitten harvennettuun) liikenteeseen sillä osuudella, joka kuitenkin toimii. Jos Havukoskella (Hiekkaharjun pohjoispuolella Pääradan ja Kehäradan erkanemispaikassa) on vaihde jumissa, mielestäni osuudella Helsinki - Myyrmäki - Lentoasema - Myyrmäki - Helsinki pitäisi kyetä liikennöimään jonkinlaista liikennettä melko pian vaihdevian tai vastaavan "rataongelman" alettua. HSL:n tiedotteissa tällaista liikennettä jo ehdittiinkin luvata, mutta käsittääkseni liikenne oli huomattavan pitkään kokonaan pysähdyksissä.

 3. #3
  8.6
  8.6 ei ole kirjautuneena

  Liittynyt
  05.11.2014
  Sijainti
  Kerava
  Viestejä
  1267

  oletus Vs: Kehäradan liikenteessä häiriöitä. K-junat ajavat pysähtymättä Tikkurila-Korso välillä. P- ja I-j

  Sitten vielä, kun poikkeusliikenne Leinelän-ja Helsingin välillä Vantaankosken kautta oli saatu vihdoin toimimaan, se päätettiin lopettaa heti. Koska vika johtui siitä, että Hiekkaharjussa vaihteet olivat jumiutuneet Keravan kaupunginradan suuntaan, jostain syystä vaihteet päätettiin röyhkeästi kääntää Kehäradalle päin. Keravan Kaupunkiradanliikenne seisoi n. tunnin ja mm. itse usein käyttämäni 14:42 Keravalta lähtevä vuoro myöhästyi 73 minuuttia, onneksi en ollut kyydissä. Helsingin ratapiha oli tukossa junista, joten esim Z juna 231 ei meinannut mahtua ratapihalle, ja saapui Kouvolaan 46-minuuttia myöhässä ja D 221 oli peruttu väliltä Helsinki-Pasila. K-junat alkoivat jossakin vaiheessa ajaa Tikkurila-Korso välin kaukoliikenneraiteita pitkin, mikä aiheutti muille junille yli puolen tunninkin myöhästymisiä. Seuraavalla kerralla kannattaisi ajaa Kehäradan junia vain Leinelästä länteen eikä sotkea pääradan liikennettä. Lentoasemallekin pääsisi Helsingistä; ainut haitta olisi se, että esim. Tikkurilasta joutuisi menemään lentokentälle bussilla.

 4. #4
  aki
  aki ei ole kirjautuneena

  Liittynyt
  30.06.2005
  Sijainti
  Vantaa
  Viestejä
  4174

  oletus Vs: Kehäradan liikenteessä häiriöitä. K-junat ajavat pysähtymättä Tikkurila-Korso välillä. P- ja I-j

  Lainaus Alunperin kirjoittanut 8.6 Näytä viesti
  Sitten vielä, kun poikkeusliikenne Leinelän-ja Helsingin välillä Vantaankosken kautta oli saatu vihdoin toimimaan, se päätettiin lopettaa heti. Seuraavalla kerralla kannattaisi ajaa Kehäradan junia vain Leinelästä länteen eikä sotkea pääradan liikennettä. Lentoasemallekin pääsisi Helsingistä; ainut haitta olisi se, että esim. Tikkurilasta joutuisi menemään lentokentälle bussilla.
  Nyt päätettiin asettaa kehäradan liikenne tärkeimmäksi mutta tämä johti entistä pahempaan kaaokseen pääradalla. Jatkossa pitäisi toimia juuri noin kuten kirjoitit. I/P-junat väliä Hki-Myyrmäki-Leinelä. Lentoasema-Tikkurila välillä ei junaliikennettä vaan korvataan bussilla 562N kuten nytkin tehtiin. Hki-Kerava K-junat muutetaan N-juniksi kuten nytkin aluksi tehtiin. Tällä poikkeusjärjestelyllä mentäisiin niin kauan kun vaihdevika saadaan korjattua eikä lähdetä kesken kaiken muuttamaan taktiikkaa.

 5. #5
  Tunnistettu jäsen SD202 avatar
  Liittynyt
  28.06.2005
  Sijainti
  Vantaa
  Viestejä
  1347

  oletus Vs: Kehäradan liikenteessä häiriöitä. K-junat ajavat pysähtymättä Tikkurila-Korso välillä. P- ja I-j

  Lainaus Alunperin kirjoittanut 8.6 Näytä viesti
  Seuraavalla kerralla kannattaisi ajaa Kehäradan junia vain Leinelästä länteen eikä sotkea pääradan liikennettä. Lentoasemallekin pääsisi Helsingistä; ainut haitta olisi se, että esim. Tikkurilasta joutuisi menemään lentokentälle bussilla.
  Leinelässä taitaa olla puolenvaihtopaikkakin juuri sopivasti - mutta aseman itäpuolella.
  We komen aan in Erps-Kwerps.

Vastaavia viestiketjuja

 1. Vastauksia: 0
  Viimeisin viesti: 19.05.2017, 15:20
 2. HSL: N-junat ajavat pysähtymättä Tikkurilasta Keravalle 17.10. klo 21 alkaen
  kirjoittanut RSS foorumissa Joukkoliikenneuutiset
  Vastauksia: 0
  Viimeisin viesti: 17.10.2013, 21:20
 3. Vastauksia: 7
  Viimeisin viesti: 24.07.2012, 18:06

Lähettämissäännöt

 • Et voi aloittaa uusia viestiketjuja
 • Et voi vastata viesteihin
 • Et voi lähettää liitetiedostoja
 • Et voi muokata viestejäsi
 •