• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Suomenlinnan lauttaterminaaliin kulkuportti saaren asukkaille

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
suomenlinna_asukasportti_helfiuutinen.jpg
Suomenlinnassa sijaitsevassa lauttaterminaalissa otetaan käyttöön saaren asukkaille tarkoitettu kulkuportti. Kulkuportti nopeuttaa asukkaiden liikkumista lautalle ja maihin.
Suomenlinnan lauttaterminaalin kulkuportti otetaan käyttöön toukokuun lopulla. Kulkuportti nopeuttaa asukkaiden liikkumista terminaalialueella. Suomenlinnan lauttaliikenteen matkustajamäärät ovat kasvaneet usean vuoden ajan, ja terminaali on erityisesti kesäaikaan ruuhkainen.
Kulkuportti toimii kulkutunnisteella. Kulkutunniste myönnetään henkilöille, joiden vakituinen osoite on Suomenlinnassa. Kulkulupia myöntää Suomenlinnan Liikenne Oy.
Lastenvaunujen, pyörätuolien ja pyörien kanssa liikkuvat käyttävät jatkossakin kaikille matkustajille tarkoitettua kulkuväylää.
Suomenlinnan asukkaille on lisätietoa ja ohjeet kulkuluvan hankkimisesta Suomenlinnan Liikenne Oy:n verkkosivuilla.
Asukkaiden kulkuportti rakennettiin lauttaterminaalin perusparannuksen yhteydessä. Terminaalin perusparannus valmistuu tulevana kesänä.
Suomenlinnan Liikenne Oy (SLL) hoitaa Suomenlinnan henkilö- ja huoltoliikennettä. SLL on Helsingin kaupungin liikennelaitoksen (HKL) tytäryhtiö. Lauttaliikenteen tilaa ja aikataulut suunnittelee Helsingin seudun liikenne (HSL).



Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Takaisin
Ylös