• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Tule mukaan virkkaamaan ratikkaan lauantaina 10. kesäkuuta

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Concreatives-helfi.jpg
Sporan neulekarnevaali -tapahtumassa karnevaalihumu ja neulegraffiti valtaavat raitiolinjan 7B yhden vaunun lauantaina 10.6.2017.
Sporan neulekarnevaali -tapahtumassa luodaan yhteistä taidetta raitiovaunuun. Tapahtuma järjestetään linjan 7B raitiovaunussa, joka lähtee Pasilan aseman pysäkiltä aamulla klo 9.52. Tapahtuma päättyy samalle pysäkille iltapäivällä klo 16.46.
Neulekarnevaaleilla luodaan teos yhteistyössä matkustajien ja HKL:n kanssa, ja se ilahduttaa raitiovaunumatkustajia kokonaisen viikon ajan. Pehmeästi koristellulla ratikalla voi matkustaa 17.6. saakka.
Tapahtuman järjestävät yhteistyössä muotoilijoiden kollektiivi Concreatives ja HKL, ja se järjestetään Knit in Public Dayn kunniaksi.
Concreatives on sosiaalista muotoilua tekevä muotoilijoiden kollektiivi ja yhteisöllisen kaupunkikulttuurin tekijä. Concreatives tekee tekstiiligraffiteja ja osallistavaa, urbaania taidetta. Concreatives tunnetaan muun muassa tekstiiligraffititeoksista Kalasataman ja Vuosaaren metroasemilla.


Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Takaisin
Ylös