• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Suomenlinnan lauttaterminaali uudistui

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
suokkinettiin.jpg
Suomenlinnassa sijaitsevan lauttaterminaalin uudistustyöt ovat valmistuneet. Lauttaterminaalissa on muun muassa parannettu kulkuyhteyksiä ja siistitty ympäristöä. Alueella tehdään vielä viimeistelytöitä. Uudistustyöt käynnistyivät syksyllä 2016.
Terminaalin kulkuyhteyksiä on parannettu erottamalla saapuvien ja lähtevien matkustajien kulkureitit selkeämmin toisistaan. Uusilla järjestelyillä pyritään vähentämään ruuhkaisuutta ja nopeuttamaan lautan tyhjentämistä ja lastaamista.
Terminaalialueen odotuskatos on kunnostettu ja aidat ja portit uusittu. Alueen ilmettä on kohennettu istutuksilla ja aidoilla.
Terminaalin uudistamisen yhteydessä lauttaterminaaliin rakennettiin Suomenlinnan asukkaille tarkoitettu kulkuportti. Kulkuportti nopeuttaa asukkaiden siirtymistä lautalle ja maihin. Kulkuportti toimii kulkutunnisteella, joita myönnetään Suomenlinnassa vakituisesti asuville. Kulkutunnisteita myöntää Suomenlinnan Liikenne Oy. Lisätietoa Suomenlinnan Liikenne Oy:n verkkosivuilla www.suomenlinnanliikenne.fi/fi/Ajankohtaista.
Suomenlinnan lauttaterminaalia käyttää vuosittain noin 2 miljoonaa matkustajaa.


Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Takaisin
Ylös