• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Pyöräkeskus palvelee Narinkkatorin lisäksi nyt myös Herttoniemessä

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Py%C3%B6r%C3%A4keskus-hel.fi.jpg
Pyöräkeskus auttaa ja neuvoo pyöräilijöitä kesän alusta lokakuun loppuun saakka. Keskus tarjoaa mahdollisuuden pyörän omatoimiseen huoltamiseen ammattilaisen opastuksella. Lisäksi pyörän voi jättää maksulliseen pikahuoltoon.
– Pyöräkeskus auttaa ihmisiä pyöräilemään. Voit lainata tarvittavat työkalut pieniin huoltoihin, ostaa tarvikkeita ja saada neuvoja. Herttoniemen uuden pyöräkeskuksen yhteyteen on tulossa myös uusia runkolukittavia pyörätelineitä, kertoo HKL:n projekti-insinööri Samuli Mäkinen.
Löydät pyöräkeskukselta oleellisimmat työkalut ketjuruoskasta lenkkiavaimiin. Voit kiristää pultit ja pumpata pyöräsi renkaat sekä ostaa pyörätarvikkeita. Henkilökunnalta saat pyöräilykartan ja voit kysyä vinkkejä pyöriin sekä pyöräilemiseen liittyen. Pyöräkeskukselta saat lisäksi tietoa kaupunkipyöristä ja käytännön opastusta niiden käytöstä. Kaupunkipyöriä koskeva palaute ja vikailmoitukset tulee kuitenkin suunnata CityBike Finlandin asiakaspalveluun.
Herttoniemen ja Narinkkatorin pyöräkeskukset palvelevat maanantaista lauantaihin klo 10–18. Pyöräkeskuksia ylläpitää polkupyöräliike Velo & Oxygen.
Tarkista ajankohtaiset kuulumiset pyöräkeskuksen Facebook-sivulta facebook.com/helsinginpyorakeskus ja verkkosivuilta pyorakeskus.info. Velo & Oxygenin omat Facebook-sivut ovat osoitteessa facebook.com/VeloOxygenFI ja verkkosivut osoitteessa velo-oxygen.fi.



Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Takaisin
Ylös