• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: HKL LIVE tekee kaupunkiliikenteen näkymättömän työn näkyväksi

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
HKL+LIVE+RV-kurssi-hel.fi.jpg
HKL LIVE -tempaus kaappaa Helsingin kaupungin liikenneliikelaitoksen Instagram-tilin haltuunsa viideksi päiväksi alkaen tänään. HKL:n työntekijät asentajista insinööreihin ja kuljettajista hallintoihmisiin postaavat miltei kellon ympäri @hklhst-tilille kuvia raideliikenteen arjesta 21.–25.8.2017.
Yleisöllä on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus kurkistaa kaupungin liikennekuhinaan: löytää yllättäviä uusia kuvakulmia joukkoliikenteeseen, jota on helppo pitää itsestäänselvyytenä. Samalla pääsee erilaisten ammattilaisten mukana joukkoliikenteen kulissien taakse. Millainen on ratikkavarikko kesäyönä? Miltä heräävä kaupunki näyttää hiomavaunun kuljettajan silmin? Kuinka pimeää metrotunnelissa on? Mitä HKL:n hallinnon asiantuntijat tekevät työkseen?

Kuvavirtaa on tiedossa reaaliaikaisesti ja nonstoppina aamuvarhaisesta yömyöhään koko arkiviikon ajan. Postaamista toteutetaan kymmenien ihmisten voimin ennätystahtiin noin kerran tunnissa.
Ainutlaatuisen HKL LIVEn tavoitteena on tehdä HKL:n yleensä näkymätöntä asiantuntijatyötä näkyväksi. HKL vastaa raitiovaunujen ja metrojen liikennöinnistä, kaupunkipyöristä sekä joukkoliikenneinfran eli ratojen, asemien ja varikoiden hoidosta ja kehittämisestä. HKL on kasvavan ja muuttuvan metropolialueen liikenteen kehittämisen johtavia asiantuntijoita, joka liikuttaa ihmisiä puhtaasti, nopeasti ja kustannustehokkaasti.
HKL LIVE 21.–25.8.2017 Instagramissa: @hklhst

Seuraa, tykkää ja kommentoi kaupungin sykettä tunnisteella #HKLLIVE


Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Takaisin
Ylös