• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Helsingin pelastuskoulu harjoittelee eri puolilla kaupunkia 31.8.-1.9.

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Helsingin pelastuslaitoksen pelastuskoulu harjoittelee pelastustoimintaa eri puolilla kaupunkia 31.8.-1.9. Harjoitukset alkavat torstaina 31.8. ja kestävät perjantaiaamuun 1.9. kello saakka. Harjoituksiin osallistuu muitakin kaupungin viranomaisia ja liikelaitoksia.
Harjoituksia toteutetaan muun muassa Helenin Myllypuron lämpökeskuksessa, Vuosaaren satamassa ja Mäkelänkadulla Sofianlehdon kohdalla. Mäkelänkadun harjoitus toteutetaan yhdessä HKL:n kanssa noin kello 23, ja sen aiheena on raitiovaunun ja henkilöauton yhteentörmäys. Lisäksi toteutetaan useita pienempiä harjoituksia pääsääntöisesti Itä-Helsingin alueella.
Harjoitukset ova osa tänä syksynä Helsingin pelastuskoulusta valmistuvien pelastajaoppilaiden koulutusta. Harjoitukset pyritään järjestämään siten, ettei niistä ole haittaa muille, mutta pelastusajoneuvoja saattaa näkyä liikenteessä tavallista enemmän. Harjoituksessa ei ajeta hälytysajoa.




Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Takaisin
Ylös