• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Kaupunkipyörille Helsinki Travel Award 2017 -kunniamaininta

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Travel_Awards_netti.jpg
Kaupunkipyörille myönnettiin Helsinki Travel Award 2017 -kunniamaininta Helsingin Matkailusäätiön Allas Sea Poolilla järjestämässä gaalassa.

Helsingin kaupunkipyörien kunniamaininnan perustelu kuului näin: "Kaupunkipyöräpalvelu yhdistää hienolla tavalla liikkumistarpeen, kestävän kehityksen ja kaupungista nauttimisen. Palvelun myötä Helsingin alueiden ja palveluiden saavutettavuus parani ja katukuva elävöityi ja kirjavoitui. Pyöriä käyttävät tai niistä jopa kilpailevat pääkaupunkiseudun asukkaat sekä matkailijat läheltä ja kaukaa. Pyörät palvelevat useita erilaisia tarpeita ja ilahduttavat monia!"

Kunniamaininnan vastaanottivat HKL:n johtokunnan puheenjohtaja Laura Rissanen, HKL:n projektipäällikkö Samuli Mäkinen ja HSL:n johtava asiakasohjelmasuunnittelija Tarja Jääskeläinen.

Helsinki Travel Award -tunnustuspalkinto myönnetään vuosittain matkailualan toimijoille ja teoille, jotka ovat vaikuttaneet myönteisesti Helsingin matkailun kehitykseen, maineeseen ja asiakastyytyväisyyteen. Helsinki Travel Award -palkinnon saivat tänä vuonna Lux Helsinki -valotaidefestivaali ja Slushin vapaaehtoiset.



Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Takaisin
Ylös