• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Metrolla pääsee nyt Matinkylään asti – tunnelmia avajaisista

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
l%C3%A4nsimetro.jpg
Metroliikenne länteen on auennut matkustajille lauantaina 18.11. klo 5.09. Katso metrojunan ohjaamosta käsin, kuinka ensimmäinen matka matkustajineen Matinkylästä sujui.

Aamulla klo 10 alkaen kauppakeskus Isossa Omenassa järjestetyssä avajaistapahtumassa olivat puhumassa mm. HKL:n toimitusjohtaja Ville Lehmuskoski, HSL:n toimitusjohtaja Suvi Rihtniemi ja Länsimetro Oy:n hallituksen puheenjohtaja Olli Isotalo.

Johtajat kiittivät kaikkia, jotka ovat olleet mahdollistamassa metron laajentumisen länteen, ja Lehmuskoski kiteytti monien tuntemukset:

- Nyt on todella hieno olo, olemme väsyneitä mutta onnellisia.

HKL:n henkilökunta tekee kuukausittain 20 000 erilaista tarkastusta, testausta ja huoltotoimenpidettä metron sujuvuuden varmistamiseksi.

- Meille on kunnia-asia, että metro säilyttää asemansa luotettavana ja turvallisena kulkuvälineenä, Lehmuskoski muistutti puheensa päätteeksi.

Seuraa avajaispäivää HKL:n Facebook- ja Twitter-sivuilla.








Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Takaisin
Ylös