• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Metron liityntäliikenne käynnistynyt ongelmitta

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Metron läntisen osuuden liityntäliikenne on alkanut sujuvasti ja matkustajat ovat löytäneet uudet reitit hyvin.
Metroliikenne on sujunut ongelmitta. Yksi metrojuna oli aamulla pois liikenteestä, mutta saatiin aamuseitsemältä takaisin liikenteeseen. Sen jälkeen metroliikenne on sujunut normaalisti.

Metron läntisellä osuudella siirryttiin keskiviikkoaamuna metron liityntäbussiliikenteeseen, jonka vuoksi Etelä-Espoon ja Lauttasaareen bussit alkoivat keskiviikkona kulkea uusilla reiteillä. Myös Kauniaisten, Kirkkonummen, Kuusisaaren ja Lehtisaaren bussilinjoihin tuli muutoksia.

— Terminaaleissa on aamun aikana ollut paljon oppaita neuvomassa matkustajia, henkilökuntaa opastamassa kuljettajia ja asiantuntijoita säätämässä näyttöjä, HSL:n ryhmäpäällikkö Ville Uusi-Rauva sanoo.


HSL opastaa matkustajia asemilla uuden linjaston ensimmäisinä päivinä


HSL järjestää opastusta uuden bussilinjaston aloittaessa 3.–4.1. ja lisäksi koulujen alkamisen yhteydessä 8.–9.1. Opastajat ovat paikalla Tapiolassa, Matinkylässä, Niittykummussa, Lauttasaaressa ja Kampissa kello 6.30–18.30, ja he auttavat uusien bussilinjojen löytämisessä.

Uusiin reitteihin voi tutustua myös HSL:n Reittioppaan avulla.



Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Takaisin
Ylös