• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Matinkylän metroaseman liukuportaiden kulkusuuntaa vaihdetaan

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Matinkylän metroaseman liukuportaiden kulkusuunta vaihdetaan. Muutoksen jälkeen saapuvien ja lähtevien matkustajien kulku ei laituritasolla risteä kuten tähän asti.

Liityntäliikenteen alkamisen jälkeen Matinkylän aseman matkustajamäärät ovat osoittautuneet suuriksi, jonka vuoksi esimerkiksi liukuportaisiin joutuu jonkin aikaa jonottamaan. Liikkumisen helpottamiseksi metroaseman liukuportaiden kulkusuuntaa vaihdetaan, ja jatkossa liukuportaista vasemmanpuoleinen vie alas laituritasolle ja kaksi oikeanpuoleista laiturilta ylös lippuhallitasolle.

Matinkylän asemalle ohjautuu ruuhka-aikaan hyvin paljon ihmisiä. HKL pyytää matkustajilta kärsivällisyyttä metroon siirtyessään. Matkustajat voivat itse sujuvoittaa liikkumista siirtymällä asemalaiturilla ripeästi ovilta eteenpäin junan toiseen päähän.

Tulevina vuosina tilanne tulee helpottamaan, kun länsimetron jatke Kivenlahteen valmistuu. Osittaista parannusta on luvassa jo sitä aiemmin kun Matinkylän metroaseman toisen pään sisäänkäynti saadaan ympäristön rakennustöiden valmistuttua käyttöön.




Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Takaisin
Ylös