Metron liikennöinnin taustalla tehdään paljon työtä,joka kaiken onnistuessa on näkymätöntä: silloin matkustaja pääsee nauttimaanpuhtaista ja siisteistä asemista ja matkanteko on rauhallista ja turvallista.Metron siisteyden ja järjestyksenvalvonnan takaa Palmia, joka HKL:n tilauksestahuolehtii tästä tärkeästä työstä metroliikenteen taustalla.
Palmia tuo parhaillaan ammattitaitoaan näkyville yhteistyössä HKL:n kanssa toteutetulla kampanjalla, joka näkyy raitiovaunujen ja metrojen digitaalisilla näytöillä sekä metroasemien mainospaikoilla. Kampanjan teemana on "Hyvää matkaa. Arki hoidossa – idästä länteen. Palmia on tukena kaupungin arjessa.”

- Kampanjassa haluamme kertoa, mikä on roolimme metromatkustajien arjessa. Palmia siivoaa metroympäristössä sekä hoitaa järjestyksenvalvontaa. Tästä syksystä lähtien vastuullamme on myös osa asemien talvikunnossapidosta. Huolehdimme siis omalta osaltamme turvallisesta ja siististä metromatkasta 25 asemalla ja 35 kilometrin matkalla, viestintäpäällikkö Henna Mikkonen-Kemppainen Palmiasta kertoo.
- Toimimme HKL:n kanssa yhteistyössä metromatkustajien arjen sujuvuuden takaamiseksi.

- Aika ajoin tarvitsemme myös lisää työntekijöitä metroympäristössä tuottamiimme siivous- ja turvapalveluihin. Tämän näkökulman tuomme kampanjan yhteydessä esille erityisesti some-kanavissamme.
Kampanjan aikana Rautatientorin metroasemalla on jaossa myös matkakorttikoteloita.



Lue uutinen HKL:n sivuilta...