• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HSL: Poikittaisliikenne paranee vuonna 2018, lisää liikennettä kasvaville alueille

Raitioliikenteessä linja 1 alkaa kulkea päivittäin kello 21:een asti (13.8.2018), ja joillekin muille linjoille on tulossa poikkeusreittejä katutöiden vuoksi

Tämä olisi varmaan kannattanut ajoittaa viimeistään kesäliikenteen alkuun jotta ykkönen helpottaisi kasin loppukeväästä alkavan poikkeusreitin myötä heikentyviä yhteyksiä Töölön ja Kallion välillä myös viikonloppuiltaisin.
 
Tarkastelin vuorovälejä. Niissä löytyy selviä virheitä kuten esim. 57 sunnuntailiikenne tihenee 20 minuuttiin mutta taulukoissa se on edelleen 30 min. Kiinnitin kuitenkin huomiota siihen, että nelosen ja kympin ratikoiden vuoroväliksi on ma-pe-illoiksi merkitty 10 min. Jos se on totta niin tämä harvennus tehdään salakavalasti varmaan sillä perusteella, että linjoille tulee Articeja. Päiväliikenteessä ja myös lauantaisin se on edelleen 7-8 min. Toivottavasti ei olla siinä tilanteessa, että vuoden parin päästä aletaan niitäkin harventaa.
 
Takaisin
Ylös