HKL etsii kaltaisiaan fiksailijoita – eli niitä taustavaikuttajia, jotka tekevät asioista mahdollisia. Löytyykö kaveripiiristäsi tyyppi, joka järjestää kivoja bileitä, yhteisiä leffailtoja tai muuta mukavaa? Hän on ekana ja vikana talkoissa, setvii koko ryhmän puolesta pikkutarkat matkanjärjestelyt ja karhuaa osallistujien osuuksia kärsivällisesti vielä kuukausien päästä. Kun muut katselevat kiusaantuneina omiin varpaisiinsa, hän uhrautuu ainoana vapaaehtoisena koulun vanhempainyhdistykseen, taloyhtiön hallitukseen tai fudisjengin joukkueenjohtajaksi. Eikä koskaan tee itsestään ja tekemisistään suurta numeroa.
Hän on fiksailija. Todellinen moniosaaja, joka saa hommat rullaamaan. Jota ilman kaikki olisi sekä hankalampaa että tylsempää!
HKL on jatkuvasti kasvavan ja muuntautuvan kaupunkielämän fiksailija. Huomaat HKL:n, kun hyppäät ratikkaan, metroon, lauttaan tai nappaat käyttöösi kaupunkipyörän. Samaan aikaan taustalla HKL suunnittelee meille kaupunkilaisille lisää päästöttömiä liikkumisen ratkaisuja. Kulissien takana HKL huoltaa asemat, pysäkit, raiteet ja kaluston ja lisäksi kehittää kaupunkiliikenteen kokonaisuutta entistä toimivammaksi. Siis fiksailee.
HKL haluaa nostaa hattua kaikille fiksailijoille. Ilmianna tuttusi, joka ansaitsee näkyvän kiitoksen, ja voita ratikkabileet! Käy Facebookissa @HKLhst
Lue uutinen HKL:n sivuilta...