• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Tietoliikennehäiriö vaikuttaa metro- ja raitiovaunuliikenteeseen

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Kaupungin palveluja on eilisestä illasta asti häirinnyt tietoliikennehäiriö, joka vaikuttaa myös metro- ja raitiovaunuliikenteeseen. Liikenteessä on odotettavissa epäsäännöllisiä vuorovälejä, ja joitakin vuoroja jää ajamatta, sillä kalusto- ja kuljettajakierron varmistavat järjestelmät ovat poissa käytöstä. Toistaiseksi häiriöt eivät ole olleet merkittäviä.
Lisäksi metron laiturinäytöt eivät näytä junan tulotietoja, ja osa HSL:n lippuautomaateista on poissa käytöstä.
Helsingin kaupunki tiedottaa, että kaupungin sähköpostit eivät tällä hetkellä toimi ja ongelmia on myös puhelinpalveluissa. Ongelma vaikuttaa laajasti kaikkiin kaupungin palveluihin.
Elisa Oyj:n mukaan vika johtuu kuitukaapelin muutostöiden yhteydessä ilmenneestä ongelmasta. Elisan arvio korjaustöiden valmistumisesta on noin klo 13.
Mikäli vian korjaaminen pitkittyy eikä kuljettajien työvuoroja päästä tänään suunnittelemaan, on metro- ja raitiovaunuliikenteessä odotettavissa ongelmia myös huomenna torstaina.
Lisää aiheesta:





Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Takaisin
Ylös