• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Kävely-yhteydet Kalasataman metroaseman alueella muuttuvat torstaina 20.9.

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Kalasataman metroaseman yhteys Redi kauppakeskukseen aukeaa torstaina 20.9. Jatkossa kauppakeskuksen aukioloaikoina metrolaiturilta pääsee suoraan kauppakeskukseen. Muutoksella ei ole vaikutusta bussien käyttämiin pysäkkeihin tai reitteihin, mutta vaihdot Itäväylää kulkeviin busseihin helpottuvat Kalasatamassa. Samoin yhteydet metrolta ja busseilta Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskukseen paranevat; Itäväylän pysäkeiltä ja metrolta pääsee jatkossa helpommin ja esteettömästi terveys- ja hyvinvointikeskukseen.
Kauppakeskuksen avautumisen myötä rakentamisen aikana käytössä ollut tilapäinen porrasyhteys Itäväylän bussipysäkille poistuu 24.9.2018. Kulku idän suunnan bussipysäkille tapahtuu joko Redi kauppakeskuksen sisältä hissillä tai Leonkadun länsipäästä, jossa kevyen liikenteen väylä nousee Itäväylälle. Redi kauppakeskus jakautuu itä- ja länsiosaan, joiden keskellä kulkee kävelykatu, Kalasatamankatu. Idän suunnan bussipysäkille pääsee kauppakeskuksen itäosasta hissillä kolmanteen kerrokseen nousemalla. Lännen suunnan bussipysäkille pääsee aiemman reitin lisäksi muun muassa metroaseman D-uloskäynnin kautta.

Kartta HSL:n verkkosivuilla



Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Takaisin
Ylös