• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HSL: Lammaskujan pysäkki Vantaan Pähkinärinteessä poistuu käytöstä työmaan vuoksi 7.12.2018

Pähkinärinteen ostarin K-supermarketissa on jo jonkin aikaa kerätty nimiä vetoomukseen Lammaskujan pysäkin palauttamiseksi linjojen 311(A), 322 ja 571 käyttöön. Listalle on jo tullut yli kolmesataa nimeä, vaikka tuskin tuolla mitään merkitystä on. Pysäkin käytöstä poistamista perusteltiin viereisen kerrostalotyömaan turvallisuusjärjestelyillä. Todellisuudessa työmaalla tehdään vasta perustanrakennustöitä jotka jatkuvat vielä Maaliskuulle saakka. Pysäkkiä ei olisi ollut mitään syytä poistaa käytöstä heti työmaan aloittaessa. Turvallisuusnäkökohta tulee ajankohtaiseksi sitten kun talon runkoa aletaan pystyttämään Maaliskuussa jolloin pysäkin läheisyydessä aletaan nostamaan raskaita elementtejä.
Kuljettajat ovat suhtautuneet pysäkillä pysähtymiseen vaihtelevasti. Osa ajaa ohi, mutta osa kuljettajista jättää matkustajat pysäkille varsinkin jos poisjääjiä on paljon.
 
Takaisin
Ylös