• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Suomenlinnan lauttaliikenteessä jälleen uusi matkustajaennätys

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
HKL-3922.jpg+helmi.jpg
Suomenlinnan lauttaliikenteessä saavutettiin uusi matkustajaennätys joulukuun lopulla. Lauttaliikenteessä tehtiin vuonna 2018 yhteensä 2,18 miljoonaa matkaa. Matkustajamäärät ovat kasvaneet tasaisesti viimeisen kymmenen vuoden aikana, ja edellinen matkustajaennätys on vuodelta 2016.
-Olemme todella tyytyväisiä, että olemme voineet palvella entistä suurempaa määrää matkustajia, vaikka liikenteen määrässä ei ole tapahtunut muutoksia. Matkustajamäärien lisääntyminen on sijoittunut tasaisesti koko vuoden ajalle, joten kapasiteetti on riittänyt hyvin”, toteaa Suomenlinnan Liikenne Oy:n toimitusjohtaja Rain Mutka.
Matkustajien tyytyväisyys pysyi korkealla tasolla
Helsingin seudun liikenteen (HSL) tutkimustulosten mukaan matkustajien tyytyväisyys Suomenlinnan lauttaliikenteeseen on pysynyt hyvänä. Viime kesänä lähes 90 prosenttia Suomenlinnan lautan matkustajista oli tyytyväisiä liikenteeseen. Tulos ei ole heikentynyt, vaikka lauttaliikenteen matkustajamäärät ovat vuosi vuodelta kasvaneet.




Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Takaisin
Ylös