• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Ympyrätalon edustalla oleva Hakaniemen metroaseman sisäänkäynti on jälleen käytössä

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
hakisnettiin.jpg
Ympyrätalon kohdalla oleva Hakaniemen metroaseman sisäänkäynti otettiin käyttöön tiistaina 15. tammikuuta. Sisäänkäyntirakennus on ollut suljettuna peruskorjauksen vuoksi. Peruskorjauksessa sisäänkäyntirakennukseen on muun muassa uusittu ovet, valaistus ja lasit sekä kunnostettu portaat.
Ympyrätalon kohdalla olevan sisäänkäynnin peruskorjaus oli osa laajempaa Hakaniemen metroaseman peruskorjausta. Metroasemalla on tähän mennessä uusittu eteläpäädyn lippuhalli ja liiketilat sekä Hakaniemen torin ja raitiovaunupysäkkialueen sisäänkäynnit. Peruskorjaus valmistuu kokonaisuudessaan vuonna 2019, jolloin valmistuu uusi sisäänkäynti Siltasaarenkatu 16:n kiinteistöön.
Metroaseman peruskorjaus parantaa aseman esteettömyyttä, sillä töiden valmistuttua asemalle on hissiyhteys Hakaniemen torin ja Porthaninkadun lisäksi Siltasaarenkatu 16:n sisäänkäynniltä.



Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Takaisin
Ylös