Vuosi 2018 oli HKL:n kannalta merkittävä. Matkustajamäärät niin metro-, raitio- kuin lauttaliikenteessäkin kasvoivat, ja kaupunkipyörien suosio kapusi kansainvälisesti mitattuna kärkikastiin.
Metron liikennöinti vakiintui länteen laajentuneella metrolinjalla. Myös länsimetron radan ja asemien kunnossapidon toimintatapoja kehitettiin vuoden mittaan. Kaupunginhallitus vahvisti HKL:n valmisteleman raitiovarikkojen kehittämissuunnitelman, mikä tarkoittaa mittavia toimenpiteitä HKL:ssä; seuraavan seitsemän vuoden aikana rakennetaan neljä uutta raitiovarikkoa.
Helsinki kasvaa, ja raideliikenteellä tulee olemaan entistä merkittävämpi rooli kaupungin joukkoliikenteessä. Kehitimme kustannustehokkuuttamme mittavilla toimenpiteillä, jotta voimme tulevaisuudessakin olla korkean laadun lisäksi yhteiskunnalle taloudellisesti paras vaihtoehto ratikan ja metron liikennöitsijäksi.
Lisää edellä mainituista aiheista ja monista muista vuoden kohokohdista HKL:n vuoden 2018 vuosikertomuksessa.Lue uutinen HKL:n sivuilta...