• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Huopalahden tunneli suljetaan autoliikenteeltä elokuussa 2019

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Huopalahden aseman alittava katettu alue suljetaan autoliikenteeltä elokuusta 2019 arviolta loppuvuoteen 2021 asti. Vaihdot junalaitureiden välillä onnistuvat koko rakentamisen ajan tunnelin kautta. Samoin hissit ja esteettömät reitit ovat käytössä koko ajan.
Jalankulku ja pyöräily
Jalankulku ja pyöräily Eliel Saarisen tien suuntaisesti on mahdollista koko ajan, mutta reitteihin tulee muutoksia ja ne voivat ajoittain olla nykyistä kapeampia. Myös vaihdot asemalaiturien välillä mahdollistetaan koko ajan, ja hissit ovat käytössä. Jalankulun ja pyöräilyn reitit sekä poikkeusreitit aseman alueella opastetaan maastossa.
Moottoriajoneuvot
Kaikki moottoriajoneuvoliikenne Huopalahden aseman ali katkeaa.
Joukkoliikenne
Tunnelin läpi kulkevat runkolinja 550 sekä linjat 41 ja 552 siirtyvät poikkeusreiteille HSL:n syysaikataulujen astuessa voimaan 12.8.2019. HSL tiedottaa joukkoliikenteen poikkeusreiteistä verkkosivuillaan. Vaihdot runkolinjan 550 ja junien välillä on järkevintä tehdä Oulunkylän tai Leppävaaran asemilla.




Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Hieman jäi kaivelemaan toi "Moottoriliikenne" -osuus. Eihän siitä tunnelista saa ajaa muut moottoriajoneuvot kuin bussit ja taksit normaalistikaan.
 
Takaisin
Ylös