Venäjän presidentin Vladimir Putinin vierailuun liittyvät saattueet ja järjestelyt vaikuttavat joukkoliikenteeseen Helsingissä keskiviikkona 21. elokuuta 2019 merkittävimmin Mannerheimintiellä ja Presidentinlinnan ympäristössä sekä Suomenlinnan liikenteessä. Myös raitioliikenteeseen on odotettavissa hetkellisiä häiriöitä.
Raitioliikenne pyritään liikennöimään normaalisti koko päivän ajan, mutta myös liikennekatkoksia on luvassa saattueiden aikana. Katkosten aikana vaunut pysähtyvät pysäkeille. Lisäksi Kauppatorin (H0430 ja H0431) sekä Ritarihuone (H0407 ja H0408) raitiovaunupysäkit ovat poissa käytöstä koko päivän, eli raitiovaunut ohittavat nämä pysäkit pysähtymättä keskiviikkona.
Helsingin keskustan tai pääväylien kautta kulkeviin matkoihin kannattaa varata ylimääräistä aikaa. Metrot kulkevat tämänhetkisen tiedon mukaan normaalisti, joten näitä kannattaa suosia mahdollisuuksien mukaan.
Suomenlinnan lauttaliikenne hoidetaan Katajanokan huoltolaiturin ja Suomenlinnan huoltolaiturin välillä, poikkeusaikataululla.
Klikkaa aikatauluun
Matkustajaliikenne:
Matkustajaliikenne klo 06.00-02.40
Ajoneuvokuljetukset:
Autoja, moottoripyöriä, mopoja yms. ajoneuvoja kuljetetaan ainoastaan klo 06.00-15.40, jolloin liikennöi huoltolautta Ehrensvärd.

Lue tarkemmat tiedot HSL:n sivuilta.

Lue uutinen HKL:n sivuilta...