• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Lahdenväylän ylittävän raitiotiesillan rakentaminen aiheuttaa liikenteen pysäytyksiä Lahdenväylällä

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Maaherrantiellä, Lahdenväylän kohdalla Raide-Jokeri-pikaraitiotielle rakennetaan uusi silta ja vanha silta muutetaan pyöräily- ja jalankulkusillaksi.

Lahdenväylän ylittävän uuden raitiotiesillan rakentaminen on alkanut elokuussa. Rakentaminen aiheuttaa muutoksia runkolinja 550:n reitteihin ja liikennekatkoksia Lahdenväylälle räjäytysten ajaksi.
Joukkoliikenne
Lahdenväylän ylittävä silta on suljettu liikenteeltä ja runkolinja 550 siirtynyt poikkeusreitille (Hernepellontie–Viikintie– Maaherrantie) 12.8. alkaen. Runkolinja voi palata Lahdenväylän sillan kautta kulkevalle reitilleen arviolta keväällä 2020. Lisätietoa HSL:n liikennetiedotteessa.

Moottoriajoneuvot
Lahdenväylän liikenne pysäytetään louhintoihin liittyvien räjäytysten ajaksi. Pysäytykset ajoitetaan ruuhka-aikojen ulkopuolelle (klo 20-22 välille) ja ne alkavat viikolla 35. Liikenteen pysäytyksiä tehdään arviolta kolmen viikon ajan.

Moottoriajoneuvojen kulku Viikinportinkadulla välillä Viikintie–Viikinportti on suljettu kokonaan elo-lokakuuksi.
Jalankulku ja pyöräily
Ei vaikutusta.





Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Takaisin
Ylös