• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Illan aikana varmistuu, aukeaako Rautatientorin metroasema maanantaina

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Illan aikana varmistuu, aukeaako Rautatientorin metroasema maanantaina
Teknisten järjestelmien testausten jälkeen varmistuu, voidaanko Rautatientorin metroasema avata maanantaina matkustajille. Tilojen siivous ja tarkastaminen sekä järjestelmien testaus ovat edenneet suunnitellusti.
- Viimeisten testauksien jälkeen selviää, voidaanko Rautatientorin asema avata huomenna matkustajille. Toivomme, että asema voidaan avata, mutta matkustajien turvallisuus on kaikkein tärkeintä, siinä emme ota riskejä, kertoo HKL:n toimitusjohtaja Ville Lehmuskoski.

Jo tässä vaiheessa on selvää, että hissit Rautatientorin metroasemalla tulevat olemaan poissa käytöstä pitkään. Hissillä liikkuvia pyydetään välttämään Rautatientoria. Tarvittaessa järjestyksenvalvojat avustavat asemalla. Esimerkiksi polkupyörien ja lastenrattaiden kuljettaminen liukuportaissa on kielletty. Hissien lisäksi pienempiä korjauksia asemalla tullaan tekemään vielä jonkin aikaa.

Aseman avaamisesta tiedotetaan klo 19 jälkeen.




Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Takaisin
Ylös