• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: HKL:n perustehtävä osuu vastuullisuuden ytimeen

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Vihre%C3%A4t+vaeltajat.jpg

Tuotamme kestävän liikkumisen palveluja, jotka tukevat Helsingin seudun kaupunkirakenteen tiivistämiseen liittyvien ympäristötavoitteiden saavuttamista. Toimintamme takaa osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö kuljettajista ja asentajista insinööreihin ja monen muun alan asiantuntijoihin.
Metrot ja raitiovaunut kulkevat vihreällä sähköllä ja niiden elinkaari on jopa 40 vuotta. kaupunkipyöräverkostolla kannustamme kaupunkilaisia liikkumaan yhä terveellisemmin. Kesäkuussa 2019 avattiin metrovarikon katolle aurinkovoimala, joka tuottaa sähköä niin, että siitä riittäisi yli 200 kerrostaloasuntoon vuodeksi.
Turvallinen liikenne Helsingissä on toimintamme tärkein mittari. Turvallisuutemme painopiste on tällä hetkellä työturvallisuuden ja työmaiden turvallisuuden kehittäminen muun muassa ohjeistuksia parantamalla ja valvontaa lisäämällä.
Haluamme, että tuottamamme kaupunkiraideliikenteen palvelut ovat kaikkien käytettävissä riippumatta siitä, liikkuuko vaikkapa pyörätuolilla, lastenvaunujen kanssa tai opaskoiran avustamana. Huomioimme esteettömyyden niin metrojunissa ja raitiovaunuissa kuin asemilla ja pysäkeilläkin.
Näitä teemoja tuomme esille tällä viikolla alkavan Vihreät vaeltajat -kampanjamme kautta.
- Olemme ylpeitä vastuullisesta toiminnastamme, ja siksi haluamme kertoa mieleenpainuvalla tavalla kaupunkilaisille kestävän kehityksen mukaisesta joukkoliikenteestä ja HKL:n vastuullisesta roolista kaupunkilaisten elämässä, kertoo HKL:n laatu- ja ympäristöpäällikkö Maija Sarpo.
Vihreät vaeltajat -kampanja näkyy metroasemien ulkomainospaikoilla, printtimediassa ja HKL:n sosiaalisen median kanavissa.

#vastuullinenhkl

Tutustu Vihreät vaeltajar -nettisivuihin




Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Takaisin
Ylös