• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Raitiovaunut palaavat Kurviin 4. toukokuuta

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
kurvin_remontti.jpg
Linjojen 1 ja 8 pysäkki Töölön suuntaan on uudella paikalla Helsinginkadun puolella risteystä. Raitiovaunupysäkki Kurvista pohjoisen suuntaan on entisellä paikallaan. Uudella pysäkkijärjestelyllä pyritään parantamaan liikenteen luotettavuutta ja pysäkkialueen toimivuutta.
Myös linjat 6 ja 7 alkavat liikennöidä Kurvin kautta, mutta ajavat Hakaniemen ja Sörnäisten välisen osuuden vielä Helsinginkadun ja Karhupuiston kautta. Nämä linjat palaavat omille reiteilleen Hämeentielle loppuvuodesta 2020.
HSL tiedottaa reittimuutoksista.
Muun liikenteen aikatauluista tietoa huhtikuussa
Pyöräilijöiden, jalankulkijoiden ja autoliikenteen reittien valmistuminen liikenteelle täsmentyy huhtikuussa. Kurvin alueen pintarakennetyöt ja kaapeliputkitukset ovat kesken, ja töiden etenemisen tarkkaa aikataulua on tällä hetkellä vaikeaa arvioida. Myös lopullisten bussipysäkkien valmistuminen tarkentuu kevään aikana.
Kokonaisuudessaan Hämeentien uudistus on hyvässä vauhdissa. Tammikuun lopussa uutta vesijohtoa oli asennettu 84 %, maankaivuutöistä 85 % oli tehty, louhinnoista 95 % oli valmiina ja raitiokiskoja oli asennettu 38 %. Uudistus valmistuu loppuvuodesta 2020.
Kuva: Susa Junnola


Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Takaisin
Ylös