• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Liityntäpysäköinnin reaaliaikainen paikkaseuranta laajenee

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
HKL asentaa Vuosaaren Mosaiikkitorin pysäköintihallin liityntäpysäköintipaikoille paikkakohtaisen, reaaliaikaisen laskentajärjestelmän 14.3.–20.3. Asennustöiden vuoksi pysäköintitalon pohjakerrokseen sijoittuvat liityntäpysäköintipaikat ovat poissa käytöstä.
Asennusten jälkeen Vuosaaren pysäköintihallin liityntäpysäköinti liitetään HSL:n liityntäpysäköinnin informaatiojärjestelmään. Kun liitäntä saadaan tehtyä, näkee hallin liityntäpysäköinnin ajantasaisen täyttöasteen mm. Reittioppaan kautta.
- Kyseessä on käyttäjien usein toivoma parannus ja se helpottaa jatkossa pysäköintiä, kun paikan varausasteen voi tarkastaa jo ennen halliin ajamista, kertoo palveluasiantuntija Reino Aittomäki HKL:stä. - HKL pahoittelee asennustöistä aiheutuvaa haittaa liityntäpysäköijille.
Vapaiden paikkojen määrän näkee jatkossa Reittioppaan lisäksi katuverkolle hallin sisäänajoon asennettavasta paikkalaskuri-opasteesta reaaliajassa.
Asennustöiden aikana Vuosaaressa ei ole käytössä liityntäpysäköintipaikkoja. Vuotalon ja Urheiluhallit Oy:n asiakkaille varatut paikat hallin toisessa kerroksessa pysyvät käytössä, sillä asennustyöt kohdistuvat vain liityntäpysäköinnille varattuihin paikkoihin 1. kerroksessa. Vuosaarta lähinnä ovat liityntäpysäköintipaikat sijaitsevat Rastilassa ja Puotilassa.





Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Takaisin
Ylös