• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Kulkua raitiovaunujen etuovista rajoitetaan

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
HKL rajoittaa matkustajien kulkua etuovesta etummaisen ovipuolen osalta nivelraitiovaunuissa niin, että vain toinen ovilehti on matkustajien käytössä. Tarkoituksena on suojata kuljettajia altistumiselta koronavirukselle. Etuovista kyytiin nousevien matkustajien tulee käyttää etuoven vasenta puolta. Muut ovet ovat kokonaan matkustajien käytössä.
Rajaaminen koskee vain vanhempia nivelraitiovaunuja, joissa ohjaamo on muita vaunumalleja avoimempi. Etuoven etummaisen osan sulkemisella saadaan ohjaamoalueelle pääsy estettyä.
Kuljettajien asiakaspalvelutehtävät on lopetettu jo aiemmin viruksen leviämisen estämiseksi.
Kun matkustat joukkoliikenteessä, huolehdithan henkilökohtaisesta käsihygieniastasi. Huomioithan, että pysäytysnappia ei ole välttämätöntä tässä tilanteessa painaa, vaan kuljettajat avaavat kaikki vaunun ovet kaikilla pysäkeillä jos se vain turvallisuussyistä on mahdollista. Myös metroissa ovet avautuvat kaikilla asemilla automaattisesti eli oven avausnappiin ei tarvitse koskea.
Lisätietoa joukkoliikenteestä ja koronaviruksesta HSL:n sivuilla www.hsl.fi/korona.




Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Takaisin
Ylös