• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: HKL:n vuosi 2019 – matkustajatyytyväisyyden kasvua ja suuria raitiotiehankkeita

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Vuoskarikansi+vaaka+netti.jpg
HKL:n vuoden 2019 vuosikertomus on julkaistu. Samojen kansien välistä löytyy myös vuoden 2019 vastuullisuusraportti.
Vuonna 2019 metro- ja raitioliikenteen matkustajatyytyväisyys parani merkittävästi, ja raitioliikenteen matkustajatyytyväisyys säilyi isoista joukkoliikennemuodoista parhaimmalla tasolla.
Kaupunginvaltuusto kasvatti HKL:n kymmenvuotisen investointisuunnitelman 1,855 miljardiin euroon. Tämä luottamuksen osoitus HKL:lle kertoo myös kaupungin vahvasta panoksesta pikaraitioteihin osana tulevaisuuden Helsinkiä. Raide-Jokerin rakentaminen käynnistyi noin 30 kohteessa. Kruunusiltojen toteutukseen valittiin allianssitoimijat.
Metron tulevaisuuden osalta asettelimme yhteiset askelmerkit HSL:n, Länsimetro Oy:n ja Espoon kanssa. Metron kapasiteetti ja luotettavuus varmistetaan vuosikymmenen kestävällä laajalla hankekokonaisuudella, jonka merkittävä osa on metron kulunvalvontajärjestelmän kokonaisuudistus ja vuorovälin tihentäminen.
Lisää edellä mainituista aiheista ja monista muista vuoden 2019 kohokohdista sähköisessä vuosikertomuksessa.
Klikkaa HKL:n vuosikertomuksen 2019 sähköiseen versioon.



Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Takaisin
Ylös