• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HSL: Lauttasaaren bussilinjat uudistuvat elokuussa

ei voi vain ymmärtää päällekkäisiä kulkumuotoja metroasemalta toiselle...no en ole päättäjä, ehkä siksi en ymmärrä.

On niitä muitakin tietysti mutta tuo jotenkin niin ihmeellinen koska jos ajattelee sitä linjaa joka bussi ajaa ei siinä ole mitään väliasemien asukaskeskittymiä kuten vaikka 94 tarjoaa.....
 
Samulih, Lauttasaaressa asuu paljon senioreita, jotka vaativat suoria bussiyhteyksiä keskustaan, nimenomaan Kamppiin. Kun asiasta järestetyssä keskustelutilaisuudessa ihmettelin tätä tarvetta, sain kuulla todella kiukkuisia vastakommentteja. Itselleni on metron tulo ja metroyhteys ollut huomattava parannus joukkolikenneyhteyteen keskustaan ja varsinkiin keskustan ohitse.
 
Luulisi ainakin vattuniemeläisten olevan tyytyväisiä. Vaihtaminen on aina ikävää. Metro itsessään on nopea mutta siihen pääseminen vaatii lukuisia portaita yms:ia.

---------- Viestit yhdistetty klo 08:42 ---------- Edellinen viesti oli kirjoitettu klo 08:40 ----------

Mielenkiintoinen tämä 22 päättäri Punavuoressa, Fredrikintori. Siellä on viimeksi ollut päättäri 60-luvulla kun johdinbussilinja 14 A kääntyi siellä ennen kuin Freda yksisuuntaistettiin.
 
Luulisi ainakin vattuniemeläisten olevan tyytyväisiä. Vaihtaminen on aina ikävää. Metro itsessään on nopea mutta siihen pääseminen vaatii lukuisia portaita yms:ia.

Minä ainakaan vattuniemeläisenä en ole tyytyväinen. Iltojen ja sunnuntaiden 15 min vuoroväli tarkoittaa paluuta aikataulujen kanssa matkustamiseen, kun nykyisin on voinut koko metron liikennöintiajan voinut matkustaa aikatauluista riippumatta. Melkein kaikkialle tarvitsee kuitenkin vaihtaa metroon, koska suora bussi menee vain Kamppiin (eikä sinänsä olisikaan hyötyä bussin menemisestä pidemmälle, koska ihan hiljaisimpia aikoja lukuunottamatta metroon vaihtaminen on nopeampi vaihtoehto kuin mitä keskustan läpi junnaava suora bussi olisi).
 
Takaisin
Ylös