• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Liikennöintiyksikkö sai KunTeko 2020 -kunniakirjan

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
HKL:n liikennöintiyksikkö on saanut kuljettajien itsenäisestä kehittämistyöstä KunTeko 2020 -kunniakirjan. Palkintokriteerinä oli tuloksellinen ja rohkea kehittämistyö, jota palkitut ovat tehneet yhdessä johtajien, esimiesten, työntekijöiden ja jopa asiakkaiden kanssa.
Tänä vuonna palkitsemistilaisuus pidettiin virtuaalisesti koronapandemian vuoksi. Tilaisuus on kaikkien nähtävissä YouTubessa.
- Me kuljettajat pohdimme ryhmissä, kuinka voisimme kehittää työtämme liikuntaan ja rekrytointiprosesseihin liittyen. Saimme esimerkiksi liikuntavälineitä ja hedelmiä taukotiloihimme, kertoo raitiovaunukuljettaja Mika Tähti.
Palkinnot jakoi KT Kuntatyönantajien ja kunta-alan työntekijäjärjestöjen yhteinen kunta-alan työelämän kehittämisohjelma Kuntateko 2020.

Projektin myötä 600 metro- ja raitiovaunukuljettajaa osallistui myös Helsingin kaupungin järjestämään Liikkuvin työpaikka 2020 -kilpailuun, jossa he pärjäsivät erinomaisesti ja saivat kunniamaininnan kilpailun tuomaristolta.
Lämpimät onnittelut liikennöintiyksikkö! Teette hienoa työtä!




Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Takaisin
Ylös