• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Kaupunkipyöräpalvelun uudet asemat käyttöön juhannukseksi – katso sijainnit kartalta

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
kaupunkip_netti.jpg
Lähes koko Helsingin alueelle laajentuvan kaupunkipyöräpalvelun uudet asemat saadaan käyttöön juhannukseen mennessä. Uusia asemia asennetaan toukokuun puolelta alkaen ja ne otetaan käyttöön yksitellen heti, kun ne on saatu paikalleen.
Tulevana kautena kaupunkipyöräpalvelu kattaa koko Helsingin lukuun ottamatta Kehä III:n ulkopuolelle jääviä alueita (Östersundom ja Ala-Tikkurila). Helsinkiin saadaan 105 uutta asemaa ja 1050 uutta pyörää, joilla täydennetään myös olemassa olevaa palvelualuetta. Myös uudet pyörät tulevat käyttöön vaiheittain, kun niitä valmistuu kokoonpanosta. Kaikki uudet pyörät saadaan käyttöön heinäkuun alussa.
Kaupunkilaisten toiveita tulevan laajennuksen asemapaikoista kyseltiin 2020 elo-syyskuussa. Asemien tarkkoihin sijainteihin pääset tutustumaan kartalta: https://hslhrt.maps.arcgis.com/apps/View/index.html?appid=e24ca48961584f07b9646ccc58413e23&extent





Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Takaisin
Ylös