• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Metro liikennöi tiistaina ja keskiviikkona harvennetun aikataulun mukaisesti

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
metro_web.jpg
Helsingin raidetyöntekijät (JHL ry 007) järjestää mielenilmauksen tiistaina 7.9. Mielenilmaukseen osallistuvat ovat pääosin HKL:n kaluston ja infran kunnossapidon työntekijöitä.
HKL pyrkii minimoimaan matkustajille mielenilmauksesta aiheutuvan haitan, ja liikennöimään metroa ja raitiovaunuja mahdollisimman lähellä normaalia. Metroliikenteen osalta tämä tarkoittaa sitä, että tiistaina ja keskiviikkona ajetaan harvennetun aikataulun mukaisesti. Liikennöinnin aloitus ja lopetusajat ovat kuitenkin lähellä normaaliaikatauluja. Raitiovaunuliikennettä pystyttäneen tämän hetkisen arvion perusteella liikennöimään suunniteltujen aikataulujen mukaisesti.
Häiriöt päivän aikana metro- ja raitiovaunuliikenteessä ovat mahdollisia, mikäli rataverkossa tai kalustossa tapahtuu vikaantumisia.
Huoltojen viivästymisen ja siitä aiheutuvan kalustopulan vuoksi metroliikenteessä ajetaan harvennettua liikennettä myös keskiviikkona 8.9. ja häiriöt ovat mahdollisia erityisesti keskiviikkoaamuna.
Varaathan matkantekoon tiistaina ja keskiviikkona normaalia enemmän aikaa.




Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
Takaisin
Ylös