• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Raitiovaunut ja metro eivät liikennöi torstaina ja perjantaina

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Raitiovaunut ja metro eivät liikennöi torstaina 16.9. eivätkä perjantaina 17.9. kuljettajien työnseisauksen vuoksi.
Työnseisauksen ajaksi ei järjestetä korvaavaa liikennettä. Seudun joukkoliikenteen tilaamisesta vastaava HSL ja metroa ja raitiovaunuja liikennöivä HKL kehottavat metrolla tai raitiovaunulla tavallisesti kulkevia ihmisiä turvautumaan mahdollisuuksien mukaan esimerkiksi kimppakyyteihin tai pyöräilyyn.
Muu joukkoliikenne palvelee normaalisti, mutta erityisesti metroradan varressa bussit saattavat ruuhkautua. HSL julkaisee verkkosivuillaan listan vaihtoehtoisista bussi- ja junayhteyksistä. Omia joukkoliikenneyhteyksiä on mahdollista selvittää myös HSL:n Reittioppaalla siten, että valitsee hakuvaihtoehdoista pois metron ja raitiovaunun.
Kuljettajat palaavat töihin 18.9. klo 4 alkaviin työvuoroihin, ja lauantaina liikennöidään normaalien aikataulujen mukaisesti.




Lue uutinen HKL:n sivuilta...
 
16.9.2021 taisi olla ensimmäinen kerta pitkiin aikoihin siinä mielessä, että raitiovaunuja kulki kyllä Suomessa, mutta ei Helsingissä (vaan Tampereella). Tänään perjantaina 17.9. on sama tilanne.
 
Takaisin
Ylös