• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Keskustan kiskotyömaa valmistui aikataulussaan

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Raitioliikenne on jälleen palannut normaalireiteilleen viime viikon poikkeusliikenteen jälkeen. Kaivokadun ja Mannerheimintien iso kiskotyömaa saatiin raitioliikenteen osalta valmiiksi hyvissä ajoin. HKL kiittää matkustajia kärsivällisyydestä ja ymmärtäväisestä suhtautumisesta liikennemuutoksiin. Raitioliikenteen tällä hetkellä käynnissä olevat laajennustyöt valmistuvat vuodenvaihteessa.

Työmaa oli historian suurin yksittäin ratatyömaa Helsingissä. HKL:n ratamiehet asensivat risteykseen 9 vaihdetta ja 11 raideristeystä. Kiskoja ja kiskon osia tuotiin paikalle kaikkiaan 110 000 kiloa. HKL:n ratamiehiä ja ratasähkömiehiä työskenteli paikalla 45 kahdessa vuorossa.

Ratatyöt Forumin kulmalla valmistuivat pääosin jo perjantaihin mennessä. Loppuviikosta tehtiin kadun päällystys- ja viimeistelytöitä.

Kiskotyöt jatkuvat keskustan ja Kallion alueella vielä loppukesän ja syksyn aikana. Kyse on kuitenkin viime viikkoa pienemmistä urakoista, jotka eivät vaikuta yhtä laajasti raitioliikenteeseen.

http://www.hkl.fi/

Lue koko uutinen HKL:n sivuilta...
 
Takaisin
Ylös