• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Uusia aikataulunäyttöjä bussipysäkeille

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
HKL asentaa vilkkaimpien ajoväylien bussipysäkeille uusia aikataulunäyttöjä kesän aikana. Tarkoituksena on lisätä sähköisen informaation tarjontaa myös keskisuurille pysäkeille. Kevyet pysäkkinäytöt ovat huomattavasti perinteisiä pysäkkinäyttöjä edullisempia, joten niitä voidaan tuoda entistä useammalle pysäkille.

Näyttöjen ylärivi näyttää saapuvan bussin linjatunnusta ja aikataulunmukaista tuloaikaa pysäkille. Niiltä linjoilta, joilta tieto on saatavissa, esitetään linjan reaaliaikainen saapumisaika pysäkille. Reaaliaikatiedon merkkinä näytössä on sekuntikello. Näytön alarivillä näytetään bussin määränpäätietoja sekä joukkoliikenteen mahdollisia poikkeusliikennetiedotteita.

Näyttöjä on tähän mennessä asennettu yli kolmekymmentä mm. Mäkelänkadulle, Koskelantielle, Paciuksenkadulle ja Mannerheimintielle sekä Pasilan aseman ympäristöön. Saman verran näyttöjä odottaa vielä asennusta.



Lue koko uutinen HKL:n sivuilta...
 
Takaisin
Ylös