• Uutisviestien sisällöt mahdollisine virheineen ovat kyseisen sivuston käsialaa. Viestien linkit eivät välttämättä toimi, jos kyseisen sivuston ylläpitäjä on poistanut uutisen.

HKL: Kesäinen ratikkatapahtuma Kauppatorilla sunnuntaina

RSS

Botti
Liittynyt
10 Heinäkuu 2008
Viestit
8,800
Suomen Raitiotieseura järjestää yhteistyössä HKL:n ja Helsingin bussiliikenteen kanssa koko perheen raitiovaunutapahtuman sunnuntaina 27.7. kello 12–17 Kauppatorilla. Ykkösen ratikan päätepysäkillä on esillä 1930-luvun raitiovaunu ja vanha sininen bussi. Raitiovaunussa voi eläytyä entisaikoihin istumalla kuljettajan tai rahastajan paikalla. Lisäksi vaunussa esitellään helsinkiläistä raitiotiehistoriaa valokuvanäyttelyn muodossa. Tapahtuman yhteydessä halukkailla on myös mahdollisuus liittyä Raitiotieseuran jäseneksi.


Suomen Raitiotieseura on perustettu 1972. Sen tarkoituksena on ylläpitää ja kehittää harrastusta raitioteihin, metroon, kaupunkien linja-autoliikenteeseen sekä niiden historiaan keräämällä ja tallettamalla aiheeseen liittyvää tietoa ja aineistoa. Toimintaan kuuluvat esimerkiksi erikoisajelut ja kuvailtapäivät. Lisäksi seura julkaisee Raitio-nimistä jäsenlehteä.


Lue koko uutinen HKL:n sivuilta...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Takaisin
Ylös